Lainan kilpailutus kokemuksia

Katso alta lista parhaista lainankilpailutuspalveluista ja kilpailuta lainat helposti ja nopeasti. 

Listan alapuolelta löydät hyödyllistä tietoa lainaamisesta ja lainan kilpailutus kokemuksia. 

Logo-VertaaLainaa.png
stars.png

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 7,5%. Laina todellinen vuosikorko 7,98%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 12.082€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

Olemme vertailleet, kilpailuttaneet ja esitelleet eri lainapalveluita jo vuodesta 2010 alkaen. Voimmekin siis sanoa, että meillä on todella paljon tietoa netissä toimivista lainapalveluista ja heidän lainatuotteistaan. Tähän kokemukseen perustuen olemme valinneet mielestämme 10 parasta lainapalvelua, joista esimerkiksi itse aloittaisimme lainan etsimisen. Netissä toimii kymmenittäin muitakin lainapalveluita joista voit hakea lainaa. Jos esittelemämme lainapalvelut eivät syystä tai toisesta sovi sinulle, voit aina kokeilla myös muita lainapalveluita.

Palvelumme esittelee mielestämme 10 parasta lainaa. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Mitä tarkoittaa lainan kilpailuttaminen?

Lainan kilpailutus on prosessi, jossa lainanhakija vertailee eri lainantarjoajien tarjoamia lainaehtoja ja -korkoja löytääkseen itselleen parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Tämä tarkoittaa sitä, että lainaa tarvitseva henkilö ei välttämättä hyväksy ensimmäistä lainatarjousta, jonka hän saa, vaan hän tutkii erilaisia vaihtoehtoja ennen päätöksentekoa.

Lainan kilpailuttaminen voi auttaa hakijaa saamaan lainan edullisemmilla ehdoilla, alhaisemmalla korolla ja pienemmillä kuluilla. Kilpailuttamisen avulla lainanhakija voi varmistaa, että hän maksaa lainastaan mahdollisimman vähän ja valitsee lainan, joka sopii parhaiten hänen taloudelliseen tilanteeseensa ja tarpeisiinsa.

Tavallisesti lainan kilpailutus tapahtuu seuraavasti:

  • Hakija täyttää lainahakemuksen yhdelle tai useammalle lainantarjoajalle tai käyttää lainanvälityspalvelua, kuten PolarBankia.
  • Lainantarjoajat arvioivat hakijan taloudellisen tilanteen ja tarkistavat luottotiedot.
  • Lainantarjoajat tekevät lainatarjoukset, jotka sisältävät tiedot , minkä verran lainaa voidaan myöntää, mikä on laina-aika, kuukausilyhennys, lainan korko ja muut kustannukset. 
  • Hakija vertailee saamiaan tarjouksia ja valitsee parhaan vaihtoehdon.
  • Hakija hyväksyy tarjouksen, ja lainasopimus allekirjoitetaan.
  • Laina maksetaan hakijan tilille, ja takaisinmaksu alkaa sovitun aikataulun mukaisesti.

Lainan kilpailuttaminen on hyvä tapa varmistaa, että saat mahdollisimman edullisen lainan omiin tarpeisiisi. Se kannattaa erityisesti silloin, kun harkitset suuremman lainan ottamista tai olet kiinnostunut pienentämään lainanhoitokustannuksiasi.

Kokemuksia lainan kilpailuttamisesta PolarBankissa

Kokemukset lainan kilpailuttamisesta PolarBankin avulla ovat useiden  lainanhakijoiden näkökulmasta olleen varsin positiviisia.

Kun päätät kilpailuttaa lainasi PolarBankin palvelun avulla, voit saada paremman käsityksen siitä, millä korolla pankit voivat sinulle lainaa tarjota, ja mikä lainantarjoaja pystyy tarjoamaan henkilökohtaisesti juuri sinulle lainaa pienellä korolla.

Tässä on muutama vinkki kuluttajille, jotka harkitsevat lainan kilpailuttamista PolarBankissa:

Ennen kuin aloitat lainan kilpailuttamisen, mieti tarkasti, kuinka paljon lainaa tarvitset ja mihin tarkoitukseen. Selkeä tavoite auttaa sinua valitsemaan sopivan lainan.

PolarBankin palvelu antaa sinulle kattavan kuvan eri lainantarjoajista. Täytä haluamasi lainahakemus ja aloita maksuton sekä riskitön lainavertailu. Älä kiirehdi päätöksentekoa; vertaile tarjouksia huolellisesti ja kiinnitä erityistä huomiota korkoihin, takaisinmaksuaikaan ja muihin ehtoihin. Älä tuijota pelkästään korkoa. Katso myös lainan kaikki muut kulut, kuten avausmaksut ja kuukausittaiset hallinnointipalkkiot. Kokonaiskustannukset voivat vaikuttaa merkittävästi lainan kannattavuuteen.

Kun olet valinnut sopivan lainan, lue lainasopimus huolellisesti ennen allekirjoittamista. Varmista, että ymmärrät kaikki ehdot ja sitoudut niihin. Ennen lainan ottamista, varmista myös, että sinulla on selkeä suunnitelma lainan takaisinmaksua varten. Suunnittele budjettisi ja varmista, että voit hoitaa kuukausierät.

Jos sinulla on epäselvyyksiä tai kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä PolarBankin asiakaspalveluun. He voivat auttaa vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Kun olet huolellinen lainan kilpailuttamisessa PolarBankin palvelun avulla, voit saada parhaan mahdollisen lainatarjouksen tarpeisiisi. Tämä auttaa sinua säästämään rahaa ja tekemään taloudellisesti fiksuja päätöksiä.

Kannattaako lainaa kilpailuttaa?

Moni saattaa miettiä, kannattaako lainan kilpailutus?

Lainan kilpailutus kokemusten perusteella sinäkin tiedät, kannattaako lainan kilpailutus? 

Lainan kilpailuttaminen kannattaa ehdottomasti. Se voi tuoda useita etuja lainanhakijalle. Tässä joitakin syitä, miksi lainan kilpailuttaminen on järkevää:

Säästät Rahaa: Kilpailuttamalla lainasi voit löytää lainatarjouksen, jossa on alhaisempi korko ja pienemmät kulut. Tämä tarkoittaa, että maksat vähemmän lainan kuluja ja säästät rahaa pitkällä aikavälillä.

Paremmat Lainaehtojen: Kilpailuttamalla lainasi voit vertailla eri lainanantajien tarjouksia ja valita lainan, joka sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi. Voit valita pidemmän takaisinmaksuajan tai muita ehtoja, jotka helpottavat lainan hoitamista.

Valinnanvapaus: Kilpailuttaminen antaa sinulle mahdollisuuden valita laina monista eri vaihtoehdoista. Voit valita lainanantajan, joka tarjoaa parhaat ehdot ja palvelun, joka vastaa tarpeitasi.

Taloudellinen Hallinta: Kilpailuttaminen antaa sinulle paremman käsityksen taloudellisesta tilanteestasi ja lainan kustannuksista. Tämä auttaa sinua tekemään vastuullisempia päätöksiä ja hallitsemaan talouttasi paremmin.

PolarBank

Lainan kilpailutus paljastaa lainojen korkoerot

Kilpailuttamalla lainasi voit löytää lainatarjouksen, jossa on alhaisempi korko ja pienemmät kulut. Tämä tarkoittaa, että maksat vähemmän lainan kuluja ja säästät rahaa pitkällä aikavälillä.

Lainan kilpailuttaminen on tehokas tapa varmistaa, että et maksa liikaa lainastasi. Kun vertailet eri lainanantajien tarjouksia, voit löytää sen, joka tarjoaa alhaisimman koron ja pienimmät lisäkulut, kuten avausmaksut ja hallinnointipalkkiot. Tämä voi merkittävästi pienentää lainan kokonaiskustannuksia.

Korko on yksi suurimmista tekijöistä, joka vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Pienelläkin prosenttiyksikön erolla korossa voi olla suuri vaikutus siihen, kuinka paljon lopulta maksat takaisin lainastasi. Kilpailuttamalla lainasi voit pyrkiä saamaan alhaisimman mahdollisen koron ja näin säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Lisäksi kilpailuttaminen voi auttaa sinua valitsemaan lainan, joka sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi. Voit valita takaisinmaksuajan ja ehdot, jotka tekevät lainan hoitamisesta sinulle mahdollisimman mukavaa ja helpottavat taloudellista taakkaa.

Lainan kilpailutus voi tarjota lainaan paremmat lainaehdot

Kilpailuttamalla lainasi voit vertailla eri lainanantajien tarjouksia ja valita lainan, joka sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi. Tämä avaa mahdollisuuden parempiin lainaehtoihin, jotka voivat helpottaa lainan hoitamista ja sopeutua paremmin omaan talousarvioosi.

Voit esimerkiksi valita pidemmän takaisinmaksuajan, mikä laskee kuukausittaisen lyhennyserän suuruutta. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä silloin, kun haluat, että lainan takaisinmaksu ei kuormita talouttasi liikaa. Toisaalta voit myös valita lyhyemmän takaisinmaksuajan, jos haluat maksaa lainan nopeammin ja säästää koroissa.

Lisäksi kilpailuttamalla lainasi voit neuvotella erilaisista lainaehtojen yksityiskohdista, kuten maksuvapaa kuukausi tai mahdollisuus tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä ilman lisäkuluja. Nämä ehdot voivat tehdä lainan takaisinmaksusta joustavamman ja mukautuvan paremmin elämäntilanteeseesi.

Lainan kilpailutus auttaa näkemään, millainen laina sopii sinulle

Kilpailuttaminen antaa sinulle paremman käsityksen taloudellisesta tilanteestasi ja lainan kustannuksista. Tämä auttaa sinua tekemään vastuullisempia päätöksiä ja hallitsemaan talouttasi paremmin.

Kun kilpailutat lainasi, joudut tarkastelemaan eri lainatarjouksia ja vertailemaan niitä keskenään. Tämä prosessi vaatii sinua ottamaan huomioon oman taloudellisen tilanteesi, nykyiset tulot ja menot sekä sen, kuinka uusi laina vaikuttaisi näihin tekijöihin. Samalla sinun on arvioitava lainan kustannukset, mukaan lukien korot, kulut ja takaisinmaksuaika.

Kilpailuttamisen avulla saat selkeän kokonaiskuvan siitä, miten laina vaikuttaisi talouteesi ja kuinka paljon se maksaisi pitkällä aikavälillä. Tämä tietoisuus auttaa sinua tekemään vastuullisia päätöksiä, jotka perustuvat omaan taloudelliseen tilanteeseesi. Voit varmistaa, että uusi laina mahtuu budjettiisi ja että pystyt hoitamaan kuukausittaiset lyhennykset vaivattomasti.

Kilpailuttaminen auttaa myös lisäämään taloudellista tietoisuutta ja vastuullisuutta. Kun olet tietoinen eri lainanantajien tarjoamista ehdoista ja hinnoista, voit tehdä informoituja päätöksiä ja hallita talouttasi paremmin. Tämä voi auttaa sinua välttämään ylivelkaantumista ja yllättäviä taloudellisia vaikeuksia.

Kaiken kaikkiaan lainan kilpailuttaminen ei ole pelkästään keino säästää rahaa, vaan se on myös väline paremman taloudenhallinnan ja vastuullisen rahoituspäätöksen tekemiseen.

Lainan kilpailutus kokemuksia

PolarBankin palvelun käyttäminen lainan kilpailuttamiseen on asiakkaille täysin maksutonta. Tarjoamme helppokäyttöisen ja nopean verkkosivuston, jossa voit täyttää yhden lainahakemuksen ja vastaanottaa useita lainatarjouksia, joita voit vertailla keskenään.

Panostamme avoimuuteen ja rehellisyyteen tarjoamalla selkeää tietoa eri lainanantajien ehdoista, koroista ja kuluista. Tavoitteenamme on auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä laina-asioissasi. Pyrimme varmistamaan, että saat positiivisen kokemuksen lainan kilpailuttamisesta ja löydät taloudellisesti järkevän ja kestävän lainavaihtoehdon vaivattomasti ja turvallisesti. Yleensä paras lainan kilpailutus kokemus syntyy, kun luet asiakaskokemuksia, vertaat lainoja ja kilpailutat lainan huolellisesti pankkien ja rahoituslaitosten kesken. 

"Kilpailutin lainani PolarBankin kautta, ja kokemus oli todella hyvä. Täytin yhden hakemuksen, ja sain useita lainatarjouksia. Lopulta valitsin lainan, jossa oli matalin korko ja sopivat ehdot. Säästin rahaa ja aikaa – erinomainen palvelu!"

Tiia

Kotka

"PolarBankin kilpailutuspalvelu auttoi minua löytämään lainan, joka sopi minulle. Sain selkeän käsityksen eri lainanantajien ehdoista ja kuluista. Nyt tiedän tarkalleen, mitä laina maksaa minulle pitkällä aikavälillä, ja se auttaa minua hallitsemaan talouttani paremmin."

Maisa

Rovaniemi

"Palvelu on helppokäyttöinen. Suosittelen kaikille, jotka haluavat kilpailuttaa lainan helposti."

Rolle

Kokkola

"Kun kilpailutin lainani PolarBankin avulla, olin yllättynyt siitä, kuinka paljon eroja eri lainatarjouksissa oli. Valitsin lainan, jossa oli pidempi takaisinmaksuaika ja pienemmät kuukausittaiset erät, mikä tekee talouden hallinnasta helpompaa. Suosittelen kokeilemaan!"

Anni

Pori

"Olin aikaisemmin ottanut lainan, jonka korko oli korkea, ja maksut kuormittivat talouttani. Kilpailuttamisen avulla sain lainan, jossa oli huomattavasti alhaisempi korko ja nyt voin hoitaa helpommin talousasioissani."

A.K

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta:

Kun vertailet lainatarjouksia, tarkastele erityisesti korkoa, laina-aikaa ja lisäehtoja, kuten mahdollisuutta maksuvapaisiin kuukausiin tai ylimääräisiin lyhennyksiin ilman lisäkustannuksia. Valitse tarjous, joka parhaiten sopii taloudelliseen tilanteeseesi ja tarpeisiisi.

Ei missään nimessä. Saat rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja päättää hyväksytkö jonkun lainatarjouksista vai hylkäätkö kaikki. 

Lainanantajat tarjoavat ilmaisia arvioita ja lainatarjouksia. Lainan kilpailuttaminen on maksutonta PolarBankissa. 

Lainan kilpailuttamisen tiheys voi vaihdella henkilökohtaisesti. Jos olet jo ottanut lainan, kilpailuttaminen voi olla järkevää, kun lainasi ehdot muuttuvat tai kun markkinatilanne muuttuu ja tarjouksia on saatavilla paremmin.

Ei. Monet verkkopalvelut, kuten PolarBank, tarjoavat helppokäyttöisiä lainan kilpailuttamisen työkaluja, jotka tekevät prosessista nopean ja vaivattoman.

Parhaan lainan valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten korko, laina-aika ja lisäehdot. Sinun tulisi vertailla tarjouksia ja valita se, joka sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi ja tarpeisiisi ja missä lainassa on alhaisin korko.