Yleistä tietoa palvelustamme

PolarBank.fi ei itse myönnä tai tarjoa esittelemiään lainoja. Palvelumme tarkoitus on auttaa kuluttajia löytämään itselleen parhaan mahdollisen lainan useiden pankkien ja muiden rahoituslaitosten joukosta.

Verkossa toimii kymmeniä lainapalveluita, pankkeja ja muita rahoituslaitoksia, joiden hinnoissa, ehdoissa ja palveluissa on suuria eroja.

PolarBank.fi:n avulla parhaan lainapalvelun löytäminen on huomattavasti helpompaa, sillä saat yhdestä paikasta kaiken tarvitsemasi tiedon, jota tarvitset kun kilpailutat lainoja.

Palvelustamme löydät paljon hyödyllistä tietoa lainan kilpailuttamiseen, lainavertailuun ja lainojen yhdistämiseen liittyen.

Sivuston PolarBank.fi ylläpitämisestä vastaa tarkoin valittu joukko koulutettuja ja kokeneita rahoitusalan asiantuntijoita, joista osalla on jopa yli 10 vuoden kokemus tältä alalta. Kaikki sivustomme sisällöntuottajat ovat opiskelleet Aalto-yliopistolla, eli kirjoittajana on aina kauppatieteilijä, DI, tai Filosofian maisteri.

Sivustomme kaupallisuus

Kuten edellä jo kirjoitimme PolarBank.fi ei ole pankki, lainapalvelu, eikä rahoituslaitos, joka myöntää lainaa kuluttajille.

Maksuton palvelumme toimii mainosrahoitteisesti, joten voit löytää sivustoltamme kumppanuusmainontaa ja/tai mainosbannereita.

Toimimme kaupallisessa yhteistyössä vain luotettavien ja alansa parhaiden palveluntarjoajien kanssa.

Olemme yhteistyössä joidenkin esittelemiemme lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus voi vaikuttaa listan järjestykseen.

Listaamme kuitenkin vain ne lainapalvelut, jotka meidän oman henkilökohtaisen kokemuksen mukaan toimivat rehellisesti ja ovat toimivia palveluita, joista on hyötyä lainaa kilpailutettaessa.

Heikkolaatuisia ja/tai epäluotettavia palveluita emme lisää lainalistallemme edes tuntuvaa korvausta vastaan.

Me emme kannusta ketään hakemaan lainaa ja rohkaisemme muutenkin kaikin tavoin harkittuun lainanottoon.

Jos lainalle on kuitenkin tarvetta, toivomme että luet palvelumme tarjoamat sivut, joilla käsittelemme lainavertailua ja lainojen kilpailuttamista.

Vastuuvapaus

Lainojen vertailupalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja.

Palvelumme kautta voit valita lainapalvelun, jossa lainan kilpailutus onnistuu yhdellä hakemuksella noin 20 – 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.

Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Sivustomme sisältöä päivitetään säännöllisesti, mutta sivustoltamme voi löytyä kirjoitus- ja asiasisältövirheitä.

Myös lainapalveluiden ehdot, lainasummat ja maksuajat ovat voineet muuttua edellisen päivityksen jälkeen. Suosittelemme tarkistamaan esimerkiksi ajankohtaisen korkotason palveluntarjoajan sivustolta, ennen lainatarjouksen pyytämistä.

Jos sinulle tulee jotain kysyttävää lainan hakemiseen tai saamiisi lainatarjouksiin liittyen, ota yhteyttä suoraan siihen lainanmyöntäjään, jolta saamasi lainatarjous on peräisin.

PolarBank.fi mahdollisista vahingoista, joita luoton ottaminen on voinut aiheuttaa.

Ota yhteyttä

PolarBank.fi tekee yhteistyötä alan parhaiden rahoitusalan toimijoiden kanssa.

Jos olet lainapalvelun, lainanvälittäjän tai pankin edustaja ja haluaisit keskustella yhteistyöstä, ota yhteyttä sähköpostitse: info@polarbank.fi ja kerro lisää.